Bare den fineste skreien kan bli kvalitetsmerket Skrei!Hva skal egentlig til for at skreien får kvalitetsmerket? Se filmen og finn det ut. Film og bilder: Åge Jakobsen, Jan-Erik Jensen, Marius Fiskum, Norges sjømatråd, Bjørn Eide.
|
BløggingInstruksjonsfilm om bløgging av torskefisk.
|
SløyingInstruksjonsfilm om sløying av torskefisk.
|
Håndfilitering A-filet torsk og fiskInstruksjonsfilm i hvordan filitere en torsk A-filet.
|
Håndfiltering B-filet torsk og fiskInstruksjoner hvordan håndfilitere en B-filet av torsk og fisk.
|
Håndfilitering B-filet av kveite og flat fiskInstruksjoner hvordan håndfilitere en B-filet av kveite og flat fisk.
|
Håndfilitering B-filet blåkveite og flat fiskInstruksjon i hvordan håndfilitere en B-filet av blåkveite og fisk.
|
Håndfilitering C-filet av uer og fiskInstruksjoner hvordan håndfilitere en C-filet av uer og fisk.
|
Håndfilitering D-filet av torsk og fiskInstruksjoner hvordan håndfilitere en D-filet av torsk og fisk.
|
Håndskinning og rensing av fiskInstruksjon i hvordan håndskinne og rense fisk.
|
Håndflekking av torsk og fiskInstruksjoner hvordan håndflekke torsk og fisk.
|
Sperring og rotskjæring av torsk og fiskInstruksjoner hvordan sperre og rotskjære torsk og fisk.
|
Håndskjæring tunger, medaljonger og kjaker av torsk og fiskInstruksjoner hvordan skjære ut tunger, medaljonger og kjaker av torsk og fisk.
|
Sløying med J-cut av fiskInstruksjonsfim om sløying med J-cut av fisk.
|
Blankpakking av torsk og SKREI®Instruksjonfilm om blankpakking av torskefisk og varemerket SKREI®
|
GarnVeiledning i førstegangsbehandling av fisk, redskap garn.
|
KrokredskapVeiledning i førstegangsbehandling av fisk, krokredskap.
|
TrålVeiledning i førstegangsbehandling av fisk, redskap trål.
|
SnurrevadVeiledning i førstegangsbehandling av fisk, redskap snurrevad.
|